tanfolyamok

Hamarosan indul a téli szezon!A téli tanfolyamok egy részét már feltöltöttük, és hamarosan felkerül a teljes téli kínálat.

Bármelyikre lehet jelentkezni!

 

Itt az ősz, és egyre többet kezdünk ábrándozni a havas hegyekről...!

Ebben a szezonban is rengeteg sítúra táborral, lavinaismereti táborral, hótalpas túrával, jégmászással és téli hegymászó tanfolyammal várlak, várunk benneteket!

Célom nem más, mint magyarul is elérhetővé tenni a legmagasabb szintű, legmodernebb ismereteket, gyakorlatokat, eszközöket. Ha egy magyar ember túrázik mondjuk az Alpok havas lejtőin, rá épp ugyanazok a veszélyek leselkednek, mint bárki másra, ezért megengedhetetlen, hogy az idehaza elérhető tanfolyamok ne legyenek minimum azonos szinvonalúak, mint a legjobb svájci, olasz vagy osztrák képzések! Itt ez a minimum!...

És persze célom továbbra is, hogy bemutassam a havas hegyek káprázatos világát, azt a békét, csendet, szabadságot, kalandot... amit csak itt élhetünk át!

Szép őszt, kalandos telet Mindenkinek!

 

Monostori András

Monostori András
MOUNTEX Adventure 

monostori.andras@mountex.hu 

 

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.