Tanfolyamok
Aktivitás szerint
Célország szerint
Időtartam szerint
Nehézségi szint szerint
Kezdő Haladó
Rólunk > Mountex Training

Mountex Training

Bemutatkozó

Egy profi csapat a sikercsapatokért! 

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani megújult szolgáltatásunkat, mely tartalmas, professzionális alapokon nyugvó, kreatív outdoor programokkal segíthetik elő cégük hatékonyabb működését. 

A mára már általánosan ismert MOUNTEX név hallatán a legtöbb ember a természetjáráshoz szükséges felszerelések és ruházat leghitelesebb hazai forrását jelentő üzlethálózatra gondol. Ez érthető is, hiszen aki a természetben készül eltölteni szabadidejét, az nagy valószínűséggel keresi fel web-áruházunkat, vagy üzleteink egyikét. Igen sokan vannak azok is, akik tudják, hogy a MOUNTEX komoly szakmai háttérrel rendelkezik, működési területe jóval túlmutat a kereskedelmen. A MOUNTEX ADVENTURE keretein belül tíz éve szervezett formában foglalkozunk ipari alpinista képzéssel, sziklamászó tanfolyamok szervezésével, mászóterem üzemeltetéssel, kalandparkok tervezésével és kivitelezésével, valamint mobil mászófalak kivitelezésével és működtetésével.

Az e területeken elért sikerek és a folyamatosan növekvő számú tanfolyamok hatására, valamint a megbízható, hiteles outdoor programok iránt egyre intenzívebben megnyilvánuló igény kielégítésére 2007 őszén elhatároztuk, hogy újabb lépést teszünk ember és természet kapcsolatának szorosabbra fűzése terén, és kiszélesített palettával szervezzük újjá a MOUNTEX ADVENTURE-t. Ezen törekvésünk egyik legfontosabb elemeként céges partnereink igényeinek kielégítésére létrehoztuk a MOUNTEXTRAINING formációt. 

Cégfilozófia

Célunk, hogy az országban egyedülálló technikai hátterünkkel és tapasztalatunkkal élmény, kreativitás és hatékonyság tekintetében kiemelkedő, biztonságtechnikailag maradéktalan színvonalú rendezvényekkel, élmény- és kalandprogramokkal segítsük elő cégük, szervezetük hatékonyabb működését.

Csapatunkat a hegyek, a sziklák, a vadvizek… a természet szeretete, valamint a vágy élteti, hogy az általunk átélt kalandot, az évek alatt felgyülemlett tapasztalatot másokkal is megosszuk, útmutatást, segítséget nyújtsunk e lélekemelő élmények megéléséhez, hidat teremtve ember és természet, ember és ember között.

Csapatunk tagjai képzett és nagy tapasztalattal rendelkező edzők, pedagógusok, sportoktatók, trénerek és hegyivezetők. 

Hisszük, tudjuk, hogy a közösen átélt kaland, a természet szépsége adta felejthetetlen pillanatok és a szakértő irányítással végrehajtott játékos feladatok élménye, közösségteremtő ereje feltölt, erősít és elkísér bennünket a dolgos hétköznapokba is.

Megbízhatóság: Önök az idejüket, a pénzüket és bizonyos helyzetekben az életüket bízzák ránk programjainkon, tudniuk kell tehát, hogy a szép szavak mögött van-e valódi felelősségteljes tartalom. Egy kanyargós hegyi úton mindenki tud gyorsan és izgalmasan vezetni, de igen kevesen vannak, akik mellett biztonságban tudhatjuk magunkat! Függőhidak, kötélcsúszdák, sziklamászás, erdei túrák, barlangok, erdei repülős és evezős programok… megannyi izgalmas, csodálatos élménnyel gazdagító kaland – mindaddig, amíg a szervezők 100%-osan átlátják, és kezükben tartják az eseményeket! 

Hitelességünk záloga, hogy csapatunk tagjai kivétel nélkül rendkívül tapasztalt, aktív hegymászók, természetjárók, oktatók és trénerek egyben, akik a legextrémebb terepeken is otthonosan mozognak. Akik nem csupán tanfolyamot végzett emberek, hanem ők az oktatók, legyen szó sziklamászók, tűzoltók vagy katonák képzéséről. Akik nem csak betartani igyekeznek a biztonságtechnikai szabályokat, hanem részt vesznek azok megalkotásában.

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.